Η ΒΙΟΠΡΟΣ ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στον χώρο της εισαγωγής, παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας λευκών ειδών, υφασμάτων, στρωμάτων & χαλιών από το 1953!

Είναι αμιγώς ελληνική οικογενειακή εταιρεία με ηγετικό ρόλο στον χώρο των λευκών ειδών χάρη στη μεγάλη συλλογή των προϊόντων της!

 

Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία, τεχνογνωσία, μεράκι καθώς και μεγάλο εύρος προϊόντων για τον εξοπλισμό τόσο του προσωπικού όσο και του επαγγελματικού σας χώρου, η ΒΙΟΠΡΟΣ ΑΒΕΕ διαθέτει ολοκληρωμένες προτάσεις για την ένδυση & ανανέωση του χώρου σας!

 

Έχει χαρακτηριστεί ως η εταιρεία με ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ & ΕΝΔΥΣΗΣ ΣΠΙΤΙΟΥ, διατηρώντας πάντα την καλύτερη σχέση τιμής & ποιότητας!

 

Παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες των τελευταίων ετών, η ΒΙΟΠΡΟΣ συντηρεί τη μεγάλη συλλογή της αλλά και την εξελίσσει καθημερινά με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού και βασικό προσανατολισμό τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της!

 

Το 2013 η ΒΙΟΠΡΟΣ ΑΒΕΕ

 

εξασφάλισε την αποκλειστική παραγωγή και διανομή του πασίγνωστου brand WARNER BROS με τους ήρωες Looney Tunes, Tweety, Taz & Scooby Doo να κάνουν την εμφάνισή τους στον χώρο της ένδυσης του παιδικού υπνοδωματίου! Η συλλογή αυτή δημιουργήθηκε με γνώμονα τις καλύτερες & αυστηρότερες προδιαγραφές και "ντύνει" τους μικρούς μας φίλους με τα όμορφα σχέδιά της αλλά και με την 100% Βαμβακερή ποιότητα της!

 

Το 2014 η ΒΙΟΠΡΟΣ ΑΒΕΕ

 

εξασφάλισε την αποκλειστική παραγωγή και διανομή των προϊόντων για το σπίτι του φημισμένου ελληνικού brand AnnaRiska, το οποίο εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των λευκών ειδών και υπόσχεται να φέρει "τον κόσμο της μόδας στο σπίτι σας" ! Η συλλογή AnnaRiska προσφέρει επώνυμα προϊόντα ελληνικής κατασκευής με πρωτοποριακά & μοντέρνα σχέδια σε προσιτές τιμές για όλο το σπίτι!

 

Το 2016 η ΒΙΟΠΡΟΣ ΑΒΕΕ

 

έχοντας εξασφαλίσει από το 2013 τα αποκλειστικά δικαιώματα για την αποκλειστική παραγωγή και διανομή του πασίγνωστου brand WARNER BROS, προχώρησε και στη δέσμευση του εξίσου γνωστού brand BABY LOONEY TUNES! Με αυτή τη συλλογή, η ΒΙΟΠΡΟΣ μπορεί να προσφέρει στους μικρούς σας φίλους ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά! Τα πρωτότυπα & πολύχρωμα σχέδια της συλλογής, θα προσφέρουν στο παιδικό υπνοδωμάτιο μία νότα "φαντασίας" & θα σας συναρπάσουν με την 100% Βαμβακερή ποιότητά τους!

 

 

Σημαντικότερη αρχή της εταιρείας : "Η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη με επαγγελματισμό & συνέπεια, προσφέροντας πάντα προϊόντα στην καλύτερη σχέση ποιότητας & τιμής" ! Καθώς "Η πολυτέλεια στις μέρες μας δεν έχει να κάνει με χρήματα ή οικονομικές αξίες αλλά με εκπληκτική αισθητική και μοναδική εμπειρία", επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά μας για να μελετήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε ιδέες και εναλλακτικές προτάσεις μοναδικές για τον χώρο σας!